پاستوریزاتور رب گوجه فرنگی و سس کچاپ
دستگاه پاستوریزاتور رب یکی از ماشینآلات خط تولید رب است که در تمامی خطوط اعم از تولید و بستهبندی مورد استفاده قرار میگیرد. عملکرد این دستگاه بسیار مهم بوده و برای از بین بردن میکروب ها و میکروارگانیسم ها در محصول رب استفاده میشود. این دستگاه به ويژه در خط بسته بندی رب گوجه فرنگی یکی از کلیدیترین ماشینآلات به شمار میآید.
طراحی و ساخت تابلو کنترل خط پاستوریزاتور
تونل پاستوریزاتور
دستگاه تونل پاستور به منظور انجام عملیات پاستور کردن بعد از عمل درببندی مورد استفاده قرار میگیرد. مکانسیم فرآیند پاستوریزاسیون در این دستگاه بر اساس اعمال حرارت طی عبور محصول از زون (منطقه) داغ به زون سرد دستگاه میباشد. تعداد مراحل مورد نیاز برای انتقال از بخش داغ دستگاه به بخش سرد بر اساس نوع محصول میتواند بین ۳ تا ۱۰ عدد زون متغیر باشد. محصول مورد نظر ابتدا از زیر دوش آب داغ ، سپس از زیر دوش آب ولرم و نهایتا از زیر دوش آب سرد عبور داده شده و بدین ترتیب عمل پاستوریزاسون جهت نابود کردن آنزیمهایی که موجب فساد محصول درون قوطی میشوند، صورت میگیرد.
طراحی و ساخت تابلوهای کنترل تونل پاستوریزاتور
فیلر رب گوجه فرنگی ۵ کیلویی
پر کردن محصول داخل ظروف استریل تحت شرایط خاص
